Novi online kurs!

Linkedin® Oglašavanje

Jedini kurs na ovim prostorima namenjen isključivo oglašavanju na LinkedIn®-u. Bilo da ste agencija, interni tim neke kompanije ili profesionalac koji želi da nauči – ovo je pravo mesto za vas.

Zašto baš ovaj kurs?

Ovaj kurs su praksa i iskustvo pretočeni u video.

On je rezultat višegodišnjeg iskustva u LinkedIn oglašavanju na međunarodnom nivou, sa posebnim fokusom na tržište Balkana.

Kao zastupnik LinkedIn Marketing Solutions-a, imao sam priliku da sarađujem sa mnogim kompanijama i stručnjacima iz različitih industrija, kreirajući kampanje koje su donosile poslovni rezultat.

Kurs ne nudi samo teorijsko znanje, već praktične primere i alate koji su testirani u stvarnom svetu, čineći ga izuzetno relevantnim za sve one koji žele da nauče ili unaprede svoje znanje o oglašavanju na Linkedin-u.

Po čemu je različit od drugih kurseva?

Iako logikom slično oglašavanju na drugim platformama – Linkedin oglašavanje sadrži brojne detalje i specifičnosti koje važe samo za ovu platformu – i VEOMA je važno da znate za njih.

Za razliku od zvaničnih obuka koje sadrže mnogo korporativnog narativa koji platforma želi da usvojite – ovaj kurs se bavi supstancom i onim što stvarno radi.

Ne samo da ćete naučiti kako da kreirate oglase, već ćete dobiti i dubinski uvid u napredne tehnike targetiranja i optimizacije kampanja.

Koji cilj odabrati? Koji format najbolje radi? Kako da znam da li je sve u redu sa kampanjom ili treba nešto menjati? – To su samo neka od pitanja na koja ćete dobiti vrlo konkretan odgovor.

Takođe, svi uvidi dolaze iz realnih kampanja koje sam lično vodio, sa detaljnim objašnjenjem šta je funkcionisalo, a šta ne. Dodatno, kurs uključuje 30-minutnu 1:1 konsultaciju sa mnom, gde možete postaviti konkretna pitanja i dobiti personalizovane savete za vaše poslovanje.

Zašto je važan za vas?

LinkedIn je ključna platforma za B2B marketing, sa jedinstvenom publikom i unikatnim setom alata za dosezanje baš one ciljne grupe koja je važna za vaš biznis.

Sigurno ste čuli rečenicu: “Naša delatnost je jako specifična, odluke o kupovini ili implementaciji naših proizvoda mogu da traju mesecima!” – e za takve situacije je ovaj kurs.

Pomažem da generišete kvalitetne lidove, povećate vidljivost i izgradite prepoznatljivost svog brenda, na najvažnijoj poslovnoj platformi današnjice.

Kome je namenjen kurs?

i

Agencijama

Internim timovima u kompanijama

Profesionalcima

Lekcije

Lekcije su podeljene po oblastima onako kako se te sekcije pojavljuju u procesu kreiranja kampanja.

Zašto Linkedin?

Hajde da odgovorimo na ono glavno pitanje: Zašto da uopšte koristimo Linkedin?

Struktura Linkedin-a

Važno je da poznajemo strukturu platforme u kojoj se krećemo – kako bismo na najbolji način umeli da je iskoristimo.

Kreiranje Company Page-a

Kompanijska stranica je preduslov oglašavanja na Linkedinu. Postoje tri tipa stranica.

Campaign Manager

Osnovni alat za postavku i praćenje kampanja. Pandan Ads Manager-u na drugim platformama.

Kreiranje kampanje

Sve vezano za početak kreiranja kampanje, izbor cilja i specifičnosti o kojima treba voditi računa.

Targetiranje 1

Targetiranje je najveća tema ovog kursa i zato sam je podelio na dve lekcije. Detaljno ćemo proći svaki od ponuđenih izbora.

Targetiranje 2

Drugi deo posvećen targetiranju. Nastavak pojašnjenja o svakom izboru za target.

Formati oglasa

Uz targetiranje – svakako najvažnija tema ovog kursa. U njoj ćemo proći sve ono što je važno za sve formate oglasa koji postoje na Linkedin-u.

Kreiranje oglasa

Postoje tri načina kako napraviti oglas. U ovom videu vam pokazujem svaki od njih.

Plaćanje oglasa

Billing sekcija na Linkedinu i sve ono na šta treba obratiti pažnju. Prepaid, postpaid, SEF, PDV i ostalo.

Linkedin Accelerate

Sve što treba da znate o Linkedin Accelerate-u. Koje su prednosti, a koja ograničenja ovog AI alata.

HoReCa sektor

Realan primer iz prakse koji pruža uvid u razmišljanje kako targetirati HoReCa segment u Srbiji.

IT sektor

Realan primer iz prakse koji pruža uvid u razmišljanje kako targetirati IT stručnjake u Srbiji (ili bilo gde).

Benchmarks - teorija i praksa

Benchmarks tj. referentne vrednosti. Šta kaže teorija, a šta praksa? Kada treba nešto da menjate, a kada je sve u redu?

O meni

Trenutno sam na poziciji Senior Client Partner za Evropu, kao zastupnik kompanije X (Twitter) u okviru Aleph-a (Httpool).

U proteklih 5 godina sam zastupao platformu Linkedin na tržištima Srbije, BiH i Crne Gore, a potom Facebook i Instagram (Meta) na 12 tržišta CEE.

Kroz ove poslove sam sarađivao sa najvećim oglašivačima sa ovih prostora, stekao brojne uvide u to kako platforme funkcionišu, ali i, možda najvažnije, bio u prilici da budem na samom izvoru informacija.

Posebno je važna praksa sa brojnim klijentima - koja uvek pokaže šta zapravo radi, a šta je samo marketinški trik platforme i korporativni narativ.

Sertifikovan sam za platforme Linkedin, Meta i X, ali uvek ću istaći da je Linkedin oglašavanje moj teren i da tu mogu da pružim najviše.

Zato sam odlučio da baš za tu platformu ponudim konsultantske usluge i usluge oglašavanja.

Šta dobijate kupovinom ovog kursa?

I

280+ minuta materijala

Sav materijal je organizovan u 14 lekcija. Tematski su podeljene po oblastima onako kako dolaze u procesu kreiranja kampanje. Bez korporativnog narativa, samo suština.

}

Pristup na čak 6 meseci

Kupovinom kursa dobijate pristup svim materijalima na čak 6 meseci. Uključujući sva ažuriranja. Gledajte bilo kad, bilo gde, na računaru, tabletu ili telefonu.

T

Stvarni primeri iz prakse

U kursu imate dve lekcije posvećene stvarnim primerima iz prakse, gde zajedno prolazimo proces targetiranja. Prateći ova uputstva, lako možete doći do targetinga za vaš slučaj.

30 minuta 1:1 sa mnom

Ukoliko neko pitanje ostane neodgovoreno nakon slušanja kursa – imate pravo i na 30 minuta online konsultacija sa mnom.

Cena kursa

199€

» Nakon prijave na Vašu e-mail adresu stići će podaci za uplatu.

» Odmah po evidentiranju uplate dobijate pristup kursu.

Important Note:
This course, including all tutorials and materials pertaining to LinkedIn Marketing Solutions, is independently created and offered by Nemanja Djakovic.
Please note that we are not affiliated, associated, authorized, endorsed by, or in any way officially connected with LinkedIn Corporation, or any of its subsidiaries or affiliates. LinkedIn is a registered trademark of LinkedIn Corporation.
The use of the LinkedIn name or trademark in this course is for identification and educational purposes only and does not imply any association with the trademark holder or their endorsement of our materials.
Our aim is to provide practical, actionable guidance based on our expertise and experiences with LinkedIn Marketing Solutions.