Vebsajtovi i grafički dizajn

Ovde se nalaze neki od primera vebsajtova koje sam radio. To podrazumeva dizajnerski i programerski deo. U zavisnosti od potreba same veb prezentacije i želje klijenta biramo tehnologiju izrade (Html/CSS, WordPress, Php, Wix…) Takođe, svako veb rešenje prati i dizajn pratećeg promo materijala (vizitkarte, koverte, blokčići). Važno je da znate da sve može da se uradi, a ja ću vas savetovati šta treba da uradite.

INOVIUM NEURO

Profesor Tihomir V. Ilić je dekan Medicinskog fakulteta VMA, vrhunski stručnjak u oblasti neuronauka. Za njegovu kliniku INOVIUM NEURO kreirao sam rešenje koje prikazuje njegovo iskustvo i savremene metode lečenja. Uradili smo redizajn logoa, novu kolor šemu ordinacije, kompletan dizajn i implementaciju vebsajta i postavili kanale na društvenim mrežama.

Pogledajte uživo:  www.neuro.rs

Strahinja Ćalović

Strahinja je jedan od najuspešnijih online preduzetnika u Srbiji. Njegovo višegodišnje iskustvo i kreativnost su zahtevali da se to prikaže i kroz dizajn rešenje vebsajta. Zadatak je bio kreirati sajt koji izgleda kao Android OS, savršeno prilagođen mobilnim uređajima. Ponosan sam na našu višegodišnju saradnju.

Pogledajte uživo: www.strahinjacalovic.com

SWISSdent

SWISSdent je jedna od najkvalitetnijih klinika u regionu kada se radi o stomatologiji i oralnoj hirurgiji. Bilo mi je važno da njihovu ordinaciju predstavimo na jedan topao način, na platformi koja je višejezična zbog strukture korisnika. Uradili smo kompletno rešenje od logoa, brendiranja, izrade vebsajta i promo materijala do vođenja naloga na društvenim mrežama. Ponosan sam na našu višegodišnju saradnju.

Pogledajte uživo: www.swiss-dent.net

Ambasador Zlatibor

Ambasador apartmani ubrzo postaju najbolje ocenjena destinacija na Zlatiboru po oceni korisnika sa Booking.com Izuzetna lokacija i prijatan ambijent učinili su da vrlo brzo postanu omiljena destinacija onih koji dođu na Zlatibor. Rešenje je optimizovano za online bukiranje uz korisne informacije o izletima i lepotama Zlatibora. Rađeno zajedno sa kolegama iz OpenLink Grupe.

Pogledajte uživo: www.ambasadorzlatibor.rs

ISEN agencija

Tokom dve godine sam bio kreativni direktor u ISEN marketing agenciji, pre njenog spajanja sa drugom kompanijom. Tada sam uradio dizajn za glavni sajt agencije.

Dizajn korica za knjigu

Tokom 2016. godine sam radio dizajn korica i pratećih grafika za knjigu o obaranju F-117a tokom rata ’99. godine. Knjiga je danas prevedena na nekoliko svetskih jezika i veoma sam ponosan na saradnju sa pukovnikom Slavišom Golubovićem.

Videoprodukcija

Ovde možete da vidite primere video sadržaja koji sam radio. Osnovni tip produkcije se zasniva na snimanju dronom i montaži. Takođe, radim i montažu materijala koji klijent dostavi (ukoliko je materijal upotrebljiv). Bilo da vam treba reklama, promo video za restoran, hotel, ili zidate zgradu i želite video o tome – mogu da pomognem.

A-blok, Novi Beograd

Snimanje i montaža videa za rezidencijalni kompleks A-blok (Novi Beograd) za potrebe promo aktivnosti izvođača.

Ball Packaging, Beograd

Snimanje i montaža videa za izvođača radova “Resa gradnja” na izgradnji hale u sklopu fabrike Ball Packaging u Beogradu. Postoje dve verzije snimka, prva kraća od minut i duža od  tri minuta.

Montaža spota, ASK

Montaža materijala snimljenog od strane učesnika seminara u organizaciji Asocijacije za afirmaciju kulture (ASK) po uzoru na pesmu Marka Luisa – Rockabye

Beokran, Novi Beograd

Snimanje i montaža videa o skidanju kran dizalice tokom gradnje A-blok rezidencijalnog kompleksa.

Edukacije

Vršim obuku za upravljanje dronovima različite namene. Posedujem sertifikat Direktorata za civilno vazduhoplovstvo za upravljanje bespilotnim letelicama IV kategorije (najviši stepen civilnih letelica). Imam iskustvo obuke za industrijske dronove za prskanje useva (Joyance Agricultural drone 20L i DJI Agras T16) i za video snimanje iz DJI palete dronova. Ja lično koristim DJI Mavic 2 Pro za svoju videoprodukciju.

Delta Agrar, Bački Jarak

U kompaniji Delta Agrar držao sam obuku za upravljanje dronom za prskanje useva Joyance Spraying drone zapremine 20 litara.

Obuke i kursevi

Držim časove i obuke pojedincima i kolektivima na temu koje alate treba znati i na koji način ih koristiti kako bi vam pomogli da se zaposlite ili razvijete svoj posao.

Kontakt i pitanja

Živim u Beogradu, a putujem po celom regionu.

Za sva pitanja i poslovnu saradnju možete me kontaktirati preko formulara ili na adresu:

4 + 3 =

Copyright © Nemanja Djakovic 2020. ♡ Ljubica.