Ukratko o meni

Moja prednost u odnosu na druge koji se bave ovim poslom je što ćete od mene dobiti savet i preporuku šta vam treba i koji su načini da se to postigne.

Pre svega iz ugla marketinga i prosečnog korisnika vaših usluga.

Sajtovi nisu samo programiranje, niti su samo dizajn. To znate ako ste ikada pokušali da pravite sajt sa programerima pa naleteli na more pitanja od kojih zaboli glava. Mora da postoji razlog zašto se nešto radi na određen način i da se nađe optimalno rešenje.

Optimalno u pogledu cene izrade, ali pre toga, zbog dalje eksploatacije sa vaše strane. Pojednostavljeno, nije neophodno za svaki tip posla da se pravi spes-šatl, jer spes-šatl zahteva astronaute da ga voze i mnogo košta.

Ovim poslom se bavim duže od 5 godina, pre toga sam 5 godina učio o poslu.

Od formalnog obrazovanja imam diplomu Univerziteta u Beogradu, razne seminare i projekte, ali najvažnije za vas su utisci mojih klijenata i podatak da sve poslove dobijam na preporuku. Nećete videti reklamu za ovaj sajt.

Vama olakšava što se pored ovog posla, bavim i grafičkim dizajnom, videoprodukcijom i obukom za društvene mreže – pa kod mene dobijete ceo paket usluga.

Za one veće projekte i sajtove koji jesu spes-šatl imam i mrežu kolega koji su usko specijalizovani za određene oblasti pa smo u stanju da izvedemo praktično sve.

Hvala vam što ste tu, javite se slobodno na [email protected]

Nemanja

Kontakt i pitanja

Živim u Beogradu, a putujem po celom regionu.

Za sva pitanja i poslovnu saradnju možete me kontaktirati preko formulara ili na adresu:

14 + 11 =

Copyright © Nemanja Djakovic 2020. ♡ Ljubica.